Verzending en Retourneren.

Het verzenden van onze producten naar u als klant geschied met grote zorg. In de eerste plaats wordt alles van te voren door ons extra gecontroleerd. Hierna volgt het goed inpakken in een doos. Wij hebben hierover van onze klanten in ons gastenboek positieve reviews mogen ontvangen.

Niet helemaal happy met uw product? Geen probleem, u kunt altijd uw product(en) binnen 30 dagen retourneren bij Cadeauworld.nl. Graag ontvangen wij uw geretourneerde product(en) in de orginele verpakking. Binnen 30 dagen na ontvangst van uw volledige bestelling neemt u contact op met onze klantenservice 015-8872143 of via mail ingridibach@ziggo.nl om uw retour aan te melden, zodat wij deze snel kunnen verwerken in ons systeem en u uw geld terug kunnen geven. U krijgt uitsluitend het bedrag van het artikelel terug, niet het verzendbedrag. Zorg ervoor dat je je ordernummer bij de hand houdt, dan zorgen wij voor een snelle afhandeling! Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bij breuk of beschadigd product? Indien u een product wilt retourneren i.v.m. breuk of beschadiging, stuur direct een mailtje met foto naar onze klantenservice ingridibach@ziggo.nl. Indien wij het betreffende product in voorraad hebben, sturen wij een nieuw product naar u toe. Indien wij het product niet meer in voorraad hebben, laten wij u dit direct weten en sturen wij het door u betaalde bedrag retour.

Heeft u nog vragen? Bel onze klantenservice 015-8872143

© 2012 - 2023 www.cadeauworld.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel